Srpski influencer Baka Prase: Na Pagu su mi ukrali satove i odjeću vrijedne 250.000 eura

Srpski influencer Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prijavio je krađu vrijednih predmeta koja se, kako je naveo, dogodila na otoku Pagu. Šteta iznosi oko 250.000 eura, objavio je Net.hr.

“Pokraden sam. Sinoć nam je netko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili satovi i pare koje sam ponio za snimanje spota za pjesmu s Voyageom”, započeo je Bogdan, pa otkrio kolika je šteta.

“Sve stvari, čak i odjeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom. Moji rolexi, keš, odjeća u vrijednosti od 250 000 eura”, otkrio je Bogdan.Image

Foto: Instagram

Policija reagirala

Nakon toga je otkrio kako je zahvalan što njegov prijatelj ipak nije ostao u kući.

“Hvala Bogu da smo uvjerili Igora da ne ostaje sam u kući jer je mogao nastradati”, napisao je, pa se osvrnuo i na policiju.

“Hvala također hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao, doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadamo se da ćemo uskoro pronaći krivca”, otkrio je.

Image

Foto: Instagram

Nagrada za one koji pronađu

Nakon što je obavijestio fanove o provali, stavio je i nagradu za one koji će pronaći provalnike.

“Nagrada 25 000 eura za informacije koje će dovesti do pronalaženja lopova. Nagrada nakon hapšenja i povratka satova. Pljačka se dogodila u Hrvatskoj, Pag, blizu Novalje”, napisao je Bogdan na Instagram storyju pa pokazao jedini sat koji nije ukraden.

“Jedini preživjeli roli jer je bio na ruci”, otkrio je.

Image

Foto: Instagram