SRPSKI MEDIJI OSUĐUJU POLICIJU U ZADRU: Sašu Matića tri put su kamenovali, a oni nisu reagirali!

Gotovo svi srpski mediji izvijestili su o napadu na glazbenike i kombi pratećeg benda srpskog folk pjevača Saše Matića.

Večernje novosti izvijestile su kako je Saša Matić s glazbenicima bio u kombiju, kada je nakon koncerta kamenjem napadnut kombi. Poznati pjevač nije tom prilikom ozlijeđen, ali jedan od njegovih glazbenika zadobio je ozljede ruke.

Kada je kombi krenuo iz Zadra, navodi se u Večernjim novostima, ponovo su zasuti kamenjem. Pozvali su policiju, međutim policajci nisu dolazili.

“Kada je kombi sa muzičarima krenuo put Srbije, na izlazu iz Zadra, ista grupa momaka ih je sačekala i bacila desetak kamenica. Razbijena je šoferšajbna, a oštećeni su i drugi delovi vozila. Srpski muzičari pozvali su policiju, ali kako niko nije stizao, odlučili su da sami odu do stanice i prijave incident. Skoro pet sati davali su izjave i rađen je uviđaj o tome što se dešavalo. Kada su posle svega krenuli nazad kući, opet ih je ista ekipa sačekala i bacila novu turu kamenica.” – piše u clanku Večernjih novosti.

Slično su objavili i mnogi drugi mediji, posebno portali, a građani Srbije ogorčeni su na policiju koja, kako kažu, nije zaštitila njihove glazbenike.