STANJE JE SVE BOLJE Nema novooboljelih, a izliječene su 34 osobe STANJE JE SVE BOLJE Nema novooboljelih, a izliječene su 34 osobe
Na području Zadarske županije nema novoozaraženih osoba pa je ukupan broj zaraženih koronavirusom od početka epidemije 85. S današnjim danom izliječenih je 34 od... STANJE JE SVE BOLJE Nema novooboljelih, a izliječene su 34 osobe

Na području Zadarske županije nema novoozaraženih osoba pa je ukupan broj zaraženih koronavirusom od početka epidemije 85. S današnjim danom izliječenih je 34 od kojih najviše, njih 20 sa području Grada Zadra, petero izliječenih je sa područja Grada Biograda , troje iz Općine Sveti Filip i Jakov, dvoje sa područja Grada Benkovca te po jedna osoba sa područja Općine Pakoštane, Preko, Kukljica i Škabrnja.

Od početka pojave zaraze na našem području bilo je 46 oboljelih žena i 39 muškaraca.

U Općoj bolnici u Zadru na COVID odjelu nalazi se 5 osoba od kojih su 2 na JIL-u, a u bolnici u Biogradu liječi se 7 lakših pacijenata.

Aktivni nadzor provodi se nad 429 osoba, a istekao je za 2317 stanovnika sa područja Zadarske županije.

Policijski službenici su u protekla 24 sata obavili 244 provjera vezano uz provođenje mjera samoizolacije kojom prilikom nisu evidentirana kršenja propisane mjere. Provodeći nadzor i provedbu Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta ili stalnog boravišta evidentirano je 12 osoba koje su pristupile policijskoj kontroli na prometnom punktu, a da pri tome nisu imali valjane propusnice.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.