Stipe Miočić ponudio pomoć dječaku kojeg vršnjaci zlostavljaju u školi

Emotivni video mladog Keatona Jonesa u kojem priča kao žrtva sveprisutnijeg nasilja u školama (tzv. bullying) u vrlo je kratkom roku postao viralan. Keaton je objavio srcedrapajući video u kojem se pita “Zašto je gušt zlostavljati one koji su malo drugačiji od drugih?”. Tijekom svoje ispovijesti pred kamerom Keaton se rasplakao, a rasplakao je i mnoge ljude koji su pogledali video.

“Zašto me gnjave, koja je svrha? Zašto uživaju kada su zli prema nevinim ljudima? To nije u redu. Rugali su se mojem nosu, rekli su mi da sam ružan i da nemam prijatelja… Polili su me mlijekom, ugurali mi šunku u hlače i bacali kruh na mene”, ispričao je Keaton i nastavio.

“Zašto su to napravili baš meni? Ljude koji su različiti ne treba kritizirati zbog toga, jer to nije njihova krivica. Ako te već ismijavaju, ne treba pustiti da te to dira”, zaključio je u jednominutnom videu.

Pomoć i poruke podrške pristižu mu sa svih strana, a posebno se ističu one koje dolaze iz MMA zajednice. Jedan od prvih koji je skrenuo pozornost na Keatona je predsjednik UFC-a Dana White. On je ekspresno izrazio želju da ga dovedu u Las Vegas kako bi se s njim upoznali i proveli ga kroz UFC-ovo središte.

“Keaton Jones je jedan jako pametan dječak kojeg zlostavljaju u školu. Ovaj video mi je slomio srce. Želim dovesti Keatona u Las Vegas da ga upoznam i da ga provedemo po našem centru. Ako itko zna kako mogu s njim stupit u kontakt, molim vas da mi javite. Hvala svima”, napisao je White na svom Instagram profilu i podijelio Keatonov video.

Javili su se i brojni borci koji su ostavljali poruke podrške, a među njima našao se i naš prvak Stipe Miočić.

“Keatone, čuvam ti leđa. Pripremam se za svoju iduću borbu, ali samo reci i odmah stižem. Dođi i budi dio mog trening kampa. Znaj da nisi sam. Tu sam za sve što trebaš”, napisao je Stipe na Twitteru i još jednom pokazao šampionsko srce.

Izvor: Gol.hr