Što je Dukića fasciniralo pri izlaganju turističkog programa Marija Paleke? Što je Dukića fasciniralo pri izlaganju turističkog programa Marija Paleke?
Vijećnik SDP-a Darko Vrdoljak je postavio pitanje gradonačelniku Dukiću vezano uz izbor novog direktora Turističke zajednice grada Zadra Marija Paleke. “Možete li izdvojiti neke... Što je Dukića fasciniralo pri izlaganju turističkog programa Marija Paleke?

Vijećnik SDP-a Darko Vrdoljak je postavio pitanje gradonačelniku Dukiću vezano uz izbor novog direktora Turističke zajednice grada Zadra Marija Paleke.

“Možete li izdvojiti neke odrednice iz programa novog direktora Turističke zajednice grada Zadra koje su vas posebno fascinirale?”

Dukić mu je odgovorio:

“Pitanja o programu gospodina Paleke uputite njemu. O radu gospodina Paleke će se polemizirati kada nešto napravi, a sada je o tome nepotrebno i bezveze raspravljati.”

Na komentar Darka Vrdoljaka o tome da ga zanima što je njega toliko fasciniralo iz onoga što je čuo kada je Paleka predstavljao program, da se odlučio i rekao sebi – to je to, ovaj čovjek treba biti direktor, Dukić mu je odgovorio da je najbolje pozvati Paleku da održi jednu prezentaciju, pa da vijećnici sami vide.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.