Stožer civilne zaštite Općine Preko moli ljude da ne slave Praznik rada kao do sad Stožer civilne zaštite Općine Preko moli ljude da ne slave Praznik rada kao do sad
Stožer civilne zaštite Općine Preko upozorava na važnost pridržavanja mjera zabrana i ograničenja vezanih uz borbu protiv širenja zaraze koronavirusa, naročito vezano za Praznik... Stožer civilne zaštite Općine Preko moli ljude da ne slave Praznik rada kao do sad

Stožer civilne zaštite Općine Preko upozorava na važnost pridržavanja mjera zabrana i ograničenja vezanih uz borbu protiv širenja zaraze koronavirusa, naročito vezano za Praznik rada 1. svibnja 2020.g.

Odluka o zabrani okupljanja i dalje je na snazi i molimo da se ista poštuje kako bismo izbjegli neželjene posljedice širenja epidemije korona virusa nakon prvosvibanjskih praznika.
Molimo sve otočane da ne planiraju proslave Praznika rada na način kako smo do sada navikli, a to su okupljanja i roštiljanja u prirodi, koja su se do sada tradicionalno održavala u ruralnom prostoru otoka.
Osim otočnog stanovništva, otok Ugljan je zbog svoje blizine gradu Zadru uvijek bio omiljeno izletište i ostalih stanovnika Zadarske županije te molimo i svih njih da ne planiraju dolazak na otok povodom proslave Praznika rada kako ne bismo imali negativnih posljedica širenja epidemije korona virusa.
Obavještavamo sve da će se povodom Praznika rada vršiti pojačane policijske kontrole na otoku Ugljanu i to na prostorima uobičajenih prvosvibanjskih okupljanja, naročito na prostoru tvrđave Sv. Mihovil, ali i na širem području ruralnog dijela otoka.
Osim toga pojačano će se kontrolirati i putovanja na trajektnoj liniji Zadar-Preko te će se vršiti kontrola na samim trajektnim pristaništima u Gaženici i u Preku.
Nadamo se da će svi imati dovoljno razumijevanja, strpljenja i samodiscipline te da će i dalje poštivati sve mjere nacionalnog stožera i da će nam ovaj Praznik rada proći u najboljem redu.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.