Stožer zabranio Benkovački sajam; Građani poručuju: Zatvorite i Supernovu Stožer zabranio Benkovački sajam; Građani poručuju: Zatvorite i Supernovu
Iako se više od 100 godina na otvorenom prostoru održava Benkovački sajam, kojeg posjeti nekoliko tisuća posjetitelja, predsjednik Stožera civilne zaštite Zadarske županije, Šime... Stožer zabranio Benkovački sajam; Građani poručuju: Zatvorite i Supernovu

Iako se više od 100 godina na otvorenom prostoru održava Benkovački sajam, kojeg posjeti nekoliko tisuća posjetitelja, predsjednik Stožera civilne zaštite Zadarske županije, Šime Vicković, ovaj put to je zabranio.

Iako se poziva na epidemiološku situaciju na razini države, činjenica je da ne vrijede svugdje ista pravila o okupljanju.

Neka okupljanja se zabranjuju, dok su druga u redu i poželjna. Tako su Vicković i ekipa zabranili nastup klape Intrade u restoranu Stari most u Bibinjama, za vrijeme večere, no dva dana kasnije u HNK Zadar održan je kvazi festival tobože duhovne glazbe, od kojeg se i Crkva ogradila.

Na vijest da je Stožer zabranio održavanje Benkovačkog sajma, koji se odvija na otvorenom prostoru, građani su Vickoviću poručili da što onda ne zatvori i Supernovu!

 

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.