STRAH I PANIKA Na Facebooku upozoravaju na kombi čijeg vozača su prijavili za pokušaj otmice djeteta STRAH I PANIKA Na Facebooku upozoravaju na kombi čijeg vozača su prijavili za pokušaj otmice djeteta
Facebook su u večernjim satima preplavile fotografije bijelog kombija čakovečki registarskih oznaka i upozorenje građanima da pripaze na njega. Jedan otac iz Zagreba policiji... STRAH I PANIKA Na Facebooku upozoravaju na kombi čijeg vozača su prijavili za pokušaj otmice djeteta

Facebook su u večernjim satima preplavile fotografije bijelog kombija čakovečki registarskih oznaka i upozorenje građanima da pripaze na njega.

Jedan otac iz Zagreba policiji je prijavio vozača tog kombija optužuju će ga da mu je pokušao oteti sina, a nakon obavljenog obavijesnog razgovora pušten je na slobodu.

Stoga roditelji upozoravaju jedni druge, a obavijest se proširila i Zadrom budući da se radi o kombiju koji se kreće po cijeloj Hrvatskoj i čiji vozač prodaje razne stvari.

Nekoliko Zadranki napisalo je kako su kombi vidjele na Benkovačkom sajmu, te da zna po selima Zadarske županije prodavati krumpire i drva.

 

OVDJE PROČITAJTE VIŠE

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.