STRAŠNO Nepoznata osoba po Sukošanu samostrelom ubija mačke! STRAŠNO Nepoznata osoba po Sukošanu samostrelom ubija mačke!
Unatoč velikom trudu, veterinari nisu uspjeli spasiti mačku koju su u popodnevnim satima ljubitelji životinja pronašli ranjenu kod nogometnog igrališta u Sukošanu i odnijeli... STRAŠNO Nepoznata osoba po Sukošanu samostrelom ubija mačke!

Unatoč velikom trudu, veterinari nisu uspjeli spasiti mačku koju su u popodnevnim satima ljubitelji životinja pronašli ranjenu kod nogometnog igrališta u Sukošanu i odnijeli je u veterinarsku ambulantu.

Za sada nepoznat počinitelj ustrijelio ju je samostrelom, te je sa strijelom u tijelu i i sva krvava donesena u veterinarsku ambulantu.

Nesretna životinja trpjela je nesnosne bolove i ugibala u najgorim mukama. Na žalost, nije joj bilo pomoći.

Pozivaju se mještani Sukošana da pripaze na svoje kućne ljubimce kako ih ne bi snašla ista sudbina.

facebook_1614025878941_6769715200149883072-01

 • Anonimno

  23. veljače 2021. #1 Author

  Samo iskompleksirana,frustrirana kukavica može biti odgovorna za ovo. Ajde pičko nakaradna kukavička,postavi se na nekog sebi ravnog!

  Odgovori

 • Anonimno

  23. veljače 2021. #2 Author

  Kakva nepoznata… Pa po tim mjestima svi sve znaju ali je i policija izrazito neučinkovita. Takav iskompleksirani jadnik se mora nekome pohvaliti. Ako se ne pohvali Sukošani imate među sobom ozbiljnog psihopatu, sudeći po metodi ubijanja – sa erektilnom disfunkcijom. Takvi vam sa manjih žrtava pređu na veće, djecu, žene, pa vidite hoćete li ga tražiti i prijaviti.

  Odgovori

 • Anonimno

  23. veljače 2021. #3 Author

  Ovo je nei nečovjek koji ima težih psihofizičkih problema a vjerojatno je i neka rugoba frustrirana..daBog da crkavao u teškim mukama

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.