SUBAŠIĆ NAPUŠTA MONACO Bio je jedan od najboljih vratara u povijesti kluba! SUBAŠIĆ NAPUŠTA MONACO Bio je jedan od najboljih vratara u povijesti kluba!
Nakon osam i pol godina provedenih u Monacu Danijel Subašić (35) napušta Monaco. Vijest je objavio sam bivši hrvatski nogometni reprezentativac na svom Instagram profilu. Subašić... SUBAŠIĆ NAPUŠTA MONACO Bio je jedan od najboljih vratara u povijesti kluba!

Nakon osam i pol godina provedenih u Monacu Danijel Subašić (35) napušta Monaco.

Vijest je objavio sam bivši hrvatski nogometni reprezentativac na svom Instagram profilu.

Subašić je u dresu Monaca odigrao točno 292 utakmice, od čega 25 u Ligi prvaka. S klubom je 2017. godine osvojio naslov francuskog prvaka i to svega četiri godine nakon promocije iz Ligue 2.

– Hvala puno AS Monacu na ispunjenju snova. Odigrao sam skoro 300 utakmica za klub, nastupio u četvrtfinalu i polufinalu Lige prvaka, a sada je vrijeme za oproštaj. Hvala svim navijačima i zaposlenicima kluba na podršci koja mi je iszakana od prvoga dana – poručio je Subašić na svom Instagram profilu.

Subašić tako napušta Monaco po isteku ugovora, a gdje će i hoće li nastaviti karijeru ostaje tek za vidjeti. Monaco je Subašiću bio treći različiti klub u karijeri nakon Zadra i Hajduka.

– Monaco objavljuje kraj avanture s Danijelom Subašićem koji se profilirao kao važan igrač Monacovih uspjeha u zadnjih osam godina i kao jedan od najboljih vratara u klupskoj povijesti –  objavili su iz Monaca.