SUPERTALENT Mario Petreković “zaljubio se” u Anu Čudić, zadarsku kraljicu plesa na šipci

Još jedan vikend za redom pokazao je da je Supertalent Hrvatska pun pogodak za nedjeljnu večer. Sigurni smo da su vas i ovotjedni kandidati nasmijali, iznenadili i oduševili svojim nastupima. Članovi žirija ni ovoga puta sigurno nisu imali lagan zadatak izabrati kandidate koji će nastaviti s daljnjim natjecanjem.

U večerašnjoj emisiji nastupila je i svima već dobro poznata Zadranka, Ana Čudić. Ana ima 33 godine i bavi se akrobatskim plesom na šipci. S njim je počela prije pet godina u Grčkoj, a kako kaže, voli spoj gimnastike i plesa. Plesala je po noćnim klubovima i tako zarađivala za život. Od mnogih titula posljednju je osvojila prije dva mjeseca u Sloveniji na natjecanju “The Art of Pole Dance Slovenia” i to kao najbolja plesačica u konkurenciji plesačica iz cijele Europe.

Mariju Petrekoviću se toliko svidjela da je čak kazao kako se malo i zaljubio, što je sasvim razumljivo s obzirom na Anin talent, ali ujedno i fizički izgled koji dobrim dijelom zahvaljuje upravo “pole danceu.”

Svojim akrobacijama je pomalo prestrašila, ali zadivila sve članove žirija te na kraju dobila 4 DA za prolaz u daljnje natjecanje.

https://youtu.be/GalPirmTjrk