SUPERTALENT: Zadarska grupa AKA Crescendo u polufinalu popularnog showa! SUPERTALENT: Zadarska grupa AKA Crescendo u polufinalu popularnog showa!
A capella grupa Sveučilišta u Zadru naziva AKA Crescendo zgrabila je svoju priliku za polufinale Supertalenta. Oni su ujedno posljednji i to peti kandidati... SUPERTALENT: Zadarska grupa AKA Crescendo u polufinalu popularnog showa!

A capella grupa Sveučilišta u Zadru naziva AKA Crescendo zgrabila je svoju priliku za polufinale Supertalenta. Oni su ujedno posljednji i to peti kandidati koji su ove sezone dobili priliku za direktan odlazak u polufinale najzabavnijeg showa! Martina Tomčić poručila je mladim glazbenicima da jednostavno ne vjeruje da netko može napraviti ovakav spektakl te je s oduševljenjem stisnula zlatni gumb novim glazbenim nadama koje je tako direktno lansirala u polufinale.

– Hiperventiliranje, upjevavanje, neprospavane noći, smijeh, probe do jutarnjih sati, vjera u sebe, strah, trema, uzbuđenje, znojni dlanovi i ponos … svi oni su nam bili jako prisni prijatelji koji su nas pratili na ovom supertalentističnom putu koji je, nadamo se, tek započeo! Nećemo puno pisati, samo pokoju riječ koju smo jedva čekali podijeliti sa svima vama: GOLDEN BUZZER! SUPERTALENT! MARTINA TOMČIĆ! POLUFINALISTI! AAAAAAAAAA! RAD I TRUD SE NAGRAĐUJU, A SNOVI SE OSTVARUJU!. <333 Nadamo se da nam sad opraštate našu “tajanstvenost” zadnja 2 mjeseca, sada evo znate i razlog! Puno ljubavi vam šalje A.K.A. Crescendo koji se odmah baca na posao! Okej, nakon što ponovno proživimo taj predivni zlatni trenutak, isplačemo se i vrisnemo sa svojim obiteljima još koji put! Hvala vam što vjerujete u nas i nadamo se da vas nećemo razočarati, objavila je ova zadarska a capella grupa na svojoj Facebook stranici.

AKA Crescendo postoje tri godine, ali u ovom sastavu djeluju tek nekoliko mjeseci. U početku ih se uspoređivalo s klapama i zborovima, a na Supertalentu su pokazali da su jednostavno posebni i drugačiji.

https://youtu.be/StjrQ80ZvfA