Supruga Zorana Milanovića odbila pomoći rođaku iz Lišana uhvaćenom u švercu svinjama!

Nakon što je portal Kalelarga info objavio članak o tome kako je veterinarska inspekcija uhvatila mesara iz Lišana Ostrovičkih, Antu Musića, u ševrcu stokom, te mu zaplijenila pun kamion goveda, svinja i odojaka, javili su se sa svojim komentarima brojni čitatelji.
Bilo je i onih koji su nam zamjerali što se u članku spominje da je uhvaćeni mesar brat HDZ-ova načelnika Ivice Musića, tvrdeći da on nema ništa s bratom.
Međutim, smatrali smo da je bitna informacija da HDZ-ov načelnik Općine Lišane potječe iz ove obitelji upravo zato jer se on kao kandidat za načelnika nametnuo prije dvije i po godine zahvaljujući tome što dolazi iz bogate obitelji čiji se otac i braća bave prodajom mesa, te su donirali HDZ na tom području proizvodima iz svojih mesnica.
Neki građani su nam skrenuli pažnju na to da je bliska rodica obitelji Musić supruga premijera Zorana Milanovića, Sanja Musić Milanović.
No kako doznajemo, ona je čula da joj je rođak uhvaćen u švercu stokom, međutim nije htjela ni čuti za to da mu pomogne i urgira da mu se vrati zaplijenjena stoka.

Više o akciji Veterinarske inspekcije u kojoj je uhvaćen mesar iz Lišana Ostrovičkih, Ante Musić, možete pročitati ovdje: www.kalelargainfo.hr

CYMERA_20151116_172516