Supruga Zorana Milanovića odbila pomoći rođaku iz Lišana uhvaćenom u švercu svinjama! Supruga Zorana Milanovića odbila pomoći rođaku iz Lišana uhvaćenom u švercu svinjama!
Nakon što je portal Kalelarga info objavio članak o tome kako je veterinarska inspekcija uhvatila mesara iz Lišana Ostrovičkih, Antu Musića, u ševrcu stokom,... Supruga Zorana Milanovića odbila pomoći rođaku iz Lišana uhvaćenom u švercu svinjama!

Nakon što je portal Kalelarga info objavio članak o tome kako je veterinarska inspekcija uhvatila mesara iz Lišana Ostrovičkih, Antu Musića, u ševrcu stokom, te mu zaplijenila pun kamion goveda, svinja i odojaka, javili su se sa svojim komentarima brojni čitatelji.
Bilo je i onih koji su nam zamjerali što se u članku spominje da je uhvaćeni mesar brat HDZ-ova načelnika Ivice Musića, tvrdeći da on nema ništa s bratom.
Međutim, smatrali smo da je bitna informacija da HDZ-ov načelnik Općine Lišane potječe iz ove obitelji upravo zato jer se on kao kandidat za načelnika nametnuo prije dvije i po godine zahvaljujući tome što dolazi iz bogate obitelji čiji se otac i braća bave prodajom mesa, te su donirali HDZ na tom području proizvodima iz svojih mesnica.
Neki građani su nam skrenuli pažnju na to da je bliska rodica obitelji Musić supruga premijera Zorana Milanovića, Sanja Musić Milanović.
No kako doznajemo, ona je čula da joj je rođak uhvaćen u švercu stokom, međutim nije htjela ni čuti za to da mu pomogne i urgira da mu se vrati zaplijenjena stoka.

Više o akciji Veterinarske inspekcije u kojoj je uhvaćen mesar iz Lišana Ostrovičkih, Ante Musić, možete pročitati ovdje: www.kalelargainfo.hr

CYMERA_20151116_172516

 

 • Glas razuma

  20. studenoga 2015. #1 Author

  Normalno da mu je odbila pomoći. A što je trebala zvati inspekciju da mu vrati svinje? Pa da dospije u medije??? Taman posla. Zbog 50 svinja da mužu karijeru upropasti.

  Odgovori

 • Vetko

  20. studenoga 2015. #2 Author

  Svaka čast gospođo. Takvu poštenu vlast tribamo. A Sanaderu je žena skrivala skupe slike u podrumu. I umjetnine. Ti je razlika između HDZ-a i SDP-a.

  Odgovori

 • Splićanin

  20. studenoga 2015. #3 Author

  Nisu Musići jedini koji švercaju stoku. Ima ih kod nas u Splitu koliko hoćeš.

  Odgovori

 • Bobi

  20. studenoga 2015. #4 Author

  Hahaha smiješno. .. biće se ona srami rođaka koji se bave svinjogojstvom.

  Odgovori

 • Callegro

  20. studenoga 2015. #5 Author

  Ma koga briga za te seljake iz popizdine. Nikad nisam bio u tom selu niti ću.

  Odgovori

 • Ninoslav

  20. studenoga 2015. #6 Author

  Vlaška posla.

  Odgovori

 • MARIJAN GRDAŠIĆ

  20. studenoga 2015. #7 Author

  Što se svinja tiče i previše svinja ima u KUKURIKU poziciji i svakako tih 50 svinja nije ničemu krivo

  Odgovori

 • Cedomir Lukin

  25. studenoga 2015. #8 Author

  Ima pravo! Za gospodju sam od ljudi koji je poznaju cuo samo pohvalne komentare. Nikad nista lose. Osobno je ne poznajem. A ova njena gesta nebi trebsla biti kuriozitet vec normalan čin

  Odgovori

 • VukM

  8. prosinca 2015. #9 Author

  Čitam ovo i ne mogu vjerovati,e pa ovako da razjasnim u kratko svim ljudima koji su zainteresirani za ovu temu.Ja osobno radim sa gosp Antom već duži niz godina,ja sam poljoprivrednik izz kopnenog dijela Hrvatske i gosp Ante kupuje zdravstveno ispravnu i DOMAĆU stoku,a ne neku uvoznu stoku koja se prodaje u trg centrima,koju ne kontrolira nitko , ,,gosp Ante je uredan platiša i nije nikada bilo problema sa papirima za stoku,.A naša Veterinarska inspekcija nema drugoga posla pa hvata poštene ljude bez razloga i ne da nam živjeti.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.