Susret pčelarske udruge “Dalmatinka” iz Zadra i pčelara iz Litve Susret pčelarske udruge “Dalmatinka” iz Zadra i pčelara iz Litve
Dana 17. lipnja (petak) 2106. u 9.00 sati u izložbenoj dvorani Znanstvene knjižnice u Zadru održat će se susret pčelarske udruge “Dalmatinka” iz Zadra... Susret pčelarske udruge “Dalmatinka” iz Zadra i pčelara iz Litve

Dana 17. lipnja (petak) 2106. u 9.00 sati u izložbenoj dvorani Znanstvene knjižnice u Zadru održat će se susret pčelarske udruge “Dalmatinka” iz Zadra i pčelara iz Republike Litve.

Udruga pčelara “Dalmatinka” od veljače 2011. godine djeluje na području Zadarske županije s ciljem poticanja i promoviranja pčelarstva i najaktivnija je pčelarska udruga na području Zadarske županije. Udruga okuplja građane zainteresirane za pčelarstvo i pčelarske proizvode, promiče potrošnju pčelarskih proizvoda kao zdrave hrane.

Identitet je izgrađen na temeljima očuvanja i napretka pčelarskog zanata, kao i približavanja istog svim zainteresiranima. Glavna odrednica identiteta Udruge jest afirmacija pčelarskih proizvoda kao zdrave hrane i konzumacije istoga u svrhu zdravog života te savjetovanja i predavanja o pčelarstvu s posebnim naglaskom na važnost meda u prevenciji bolesti.

Više informacija o Udruzi na sljedećem linku: www.udruga-dalmatinka.hr