SUSRET UNIVERZALNIH ŠPORTSKIH ŠKOLA U POLIČNIKU Dodjela nagrada najboljima! SUSRET UNIVERZALNIH ŠPORTSKIH ŠKOLA U POLIČNIKU Dodjela nagrada najboljima!
Društvo sportske rekracije Abeceda sporta ABC iz Murvice pod pokroviteljstvom Općine Poličnik i Nacionalnog parka Paklenica organizira susret univerzalnih sportskih škola Zadarske županija. Susret... SUSRET UNIVERZALNIH ŠPORTSKIH ŠKOLA U POLIČNIKU Dodjela nagrada najboljima!

Društvo sportske rekracije Abeceda sporta ABC iz Murvice pod pokroviteljstvom Općine Poličnik i Nacionalnog parka Paklenica organizira susret univerzalnih sportskih škola Zadarske županija.

Susret će se održati dana 09. travnja 2016. godine, s početkom u 17:00 sati u športskoj dvorani osnovne škole u Poličniku.

“Zaslužena čast da otvori susret pripala je načelniku Općine Poličnik Davoru Lončaru. Na susret su se trenutno prijavile 4 univerzalne sportke škole, uz domaćina Abecedu sporta, tu su još univerzalna sportska škola Start iz Zadra, univerzalna sporska škola Junior iz Biograda n/m, te univerzalna sportska škola Sv. Mihovil. Pravo nastupa imaju djeca između 4 i 10 godina starosti.” – pojasnio je Ante Dokoza dodajući kako će mali sportaši natjecati se u raznim poligonima, gađanju čunjeva i potezanju konopa.

Osigurane su i simbolične nagrade, tako će pehar biti uručen za prvo, drugo i treće mjesto, dok će svi sudionici natjecanja dobiti medalju kao znak sjećanja na 09. travanj iz Poličnika, jer u susretu univerzalnih sportskih škola nema gubitnika.

“Medalje će dijeliti poznate osobe iz zadarskog sporta, te u koliko bude u mogućnosti pored svojih obaveza i ravnatelj nacionalnog parka Paklenica gospodin Zlatko Marasović. Za sve gledatelje ulaz će biti besplatan. Vidimo se 09. travnja u Poličniku.” – pozvao je predsjednik DSR Abeceda sporta ABC
Ante Dokoza.