SUTRA U 9 SATI OTVARAJU SE BILLA I MCDONALD’S: Svi ste pozvani! SUTRA U 9 SATI OTVARAJU SE BILLA I MCDONALD’S: Svi ste pozvani!
Sutra, s početkom u 9 sati, bit će upriličeno svečano otvorenje Bille i restorana McDonald’s, na prostoru starog Željezničkog kolodvora. Povodom otvorenja pripremljen je... SUTRA U 9 SATI OTVARAJU SE BILLA I MCDONALD’S: Svi ste pozvani!

Sutra, s početkom u 9 sati, bit će upriličeno svečano otvorenje Bille i restorana McDonald’s, na prostoru starog Željezničkog kolodvora.
Povodom otvorenja pripremljen je bogat cjelodnevni program za kupce, zabava, nagradne igre, degustacije i mnoga druga iznenađenja, a za kraj dana, u 19.00 sati, nastup Bepa Matešića, te veliki vatromet.
Uz događanja za vrijeme otvorenja, za sve građane Zadra bit će priređen i mini Advent ispred BILLE, od četvrtka do nedjelje 6.12.2015.

Svečano otvorenje počinje u 9.00 sati, a nazočit će mu Božidar Kalmeta, gradonačelnik Zadra, g. Mario Marić, rukovoditelj prodaje BILLE i g. Velimir Smetko, rukovoditelj marketinga BILLE, te drugi suradnici i gosti.