SVEUČILIŠTE DOBILO NAJSTARIJEG STUDENTA Neven Škrokov: Nikad nije kasno obrazovati se!

SUPRUGADa nikada nije kasno za stjecati znanje i obrazovati se, pokazuje primjer dipl. ing. Nevena Škrokova, koji je ovaj tjedan položio prijemni ispit na Sveučilištu u Zadru i upisao se na na studij.

Iako govori četiri strana jezika, te su i on i supruga intelektualci koji su dugo godina živjeli u inozemstvu, te proputovali čitav svijet, 56-godišnji Neven Škrokov smatra da se čovjek uvijek treba nadograđivati i educirati.

Stoga je odlučio studirati u Zadru, kako bi bolje upoznao sa stručnog gledišta ovaj grad, te stekao dodatnu naobrazbu.

“Sjediti u klupama, slušati predavanja i pisati seminare neće mi biti nikakav problem. Neizmjerno se radujem svemu tome. Radim to zbog sebe, iz ljubavi prema ovome gradu.” – kaže Neven Škrokov.

U svemu tome ima, kako sam ističe, podršku supruge, koja je u Njemačkoj završila studij, te kao dipl. inž.  radila dugo godina na važnim projektima.
Novopečenog zadarskog studenta, gospodina Škrokova, veseli studenstski život, odmah je napravio index i iksicu, a probao je i hranu u studentskoj menzi.
Napomenimo i to da bi uskoro trebala biti objavljena i njegova knjiga, koja će imati 160 stranica, a obiluje autobiografskim elementima.