SVEUČILIŠTE Na Tjednu psihologije 7 znanstvenih radova na temu posljedice Covid-19 SVEUČILIŠTE Na Tjednu psihologije 7 znanstvenih radova na temu posljedice Covid-19
Profesori i studenti Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru i ove godine se pridružuju obilježavanju Tjedna psihologije s ciljem približavanja rada psihologa i psihologije... SVEUČILIŠTE Na Tjednu psihologije 7 znanstvenih radova na temu posljedice Covid-19

Profesori i studenti Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru i ove godine se pridružuju obilježavanju Tjedna psihologije s ciljem približavanja rada psihologa i psihologije kao znanosti zainteresiranoj javnosti.
Ovaj, 14. po redu Tjedan psihologije, obilježit će prezentacijom sedam znanstvenih istraživanja koja se tematski vezuju uz posljedice COVID-19 pandemije na psihološku dobrobit. Nositelji istraživanja su psiholozi zaposleni na Odjelu za psihologiju i drugim sastavnicama Sveučilišta.
Poštujući trenutne epidemiološke mjere, prezentacija će se održati u petak, 19.2., s početkom u 11h, putem Zoom platforme:
https://us02web.zoom.us/j/87540590544?pwd=aURDcDM2VlJvNUhUZkxvUDNoSC9Qdz09

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.