TAKSIST OPELJUŠIO MLADU IRKINJU Naplatio joj 400 kn od Zračne luke do Bibinja

Irska turistkinja Mary B. doživjela je neugodno iskustvo po dolasku u Hrvatsku, odnosno Zadar.

Stigla je u Zračnu luku, te uzela taksi prijevoz od Zemunika do Bibinja, gdje ju je čekalo društvo koje je nekoliko dana ranije stiglo.
“Nisam pitala za cijenu jer sam računala da to nije daleko i da će mi naplatiti maksimalno deset eura, a kad smo stigli u Bibinje, on je tražio 400 kuna. Nismo se vozili duže od deset minuta. Bila sam u šoku.” – ispričala nam je 19-godišnja Mary.

S obzirom da taksistu nije prije početka vožnja pitala koliko će vožnja koštati, nije imala izbora nego mu platiti koliko je tražio.
“Domaćini su mi tu u Bibinjama rekli da je to u Zadru normalno, da svako malo tako nekome naplate. To nije u redu i ostavlja gorak okus turistima. Ja znam da ljudi žele zaraditi, ali ovo je podao način. Nije mi dao ni račun.” – kazala nam je mlada Irkinja dodajući kako ne zna ni kako se zove tvrtka za koju radi spomenuti taksist.

Uistinu je teško ne zapitati se kako je netko mogao tako naplatiti visoku cijenu ovako mladoj djevojci, jedva punoljetnoj. Nema dvojbe da će iz zadra, zahvaljujući njemu, ponijeti jedno loše iskustvo.