Teško bolesnoj Ani Pavić umro suprug, ona i djeca trebaju pomoć Teško bolesnoj Ani Pavić umro suprug, ona i djeca trebaju pomoć
Mnogi građani dobrog srca proteklih godina upoznali su obitelj 38-godišnje Zadranke Ane Pavić koja je zbog teške bolesti nje i njene kćerkice trebala financijsku... Teško bolesnoj Ani Pavić umro suprug, ona i djeca trebaju pomoć

Mnogi građani dobrog srca proteklih godina upoznali su obitelj 38-godišnje Zadranke Ane Pavić koja je zbog teške bolesti nje i njene kćerkice trebala financijsku pomoć kako bi se mogle liječiti.

Ovih dana obitelj proživljavaju teške trenutke. Naime, umro je Anin suprug Davor (50), te je bolesna ostala sama s dvoje djece i bez sredstava za život.

Podsjetimo, njoj je karcinom limfnih čvorova dijgnosticiran još 2008. godine, a tri godine ranije razarajući reumatoidni artritis i lupus, što je dovelo do kočenja i propadanja zglobova i slabijeg rada bubrega. Zbog tih bolesti bila je podvrgnuta i operacijama. U vrijeme dok se suočavala s teškom i smrtonosnom dijagnozom, ova mlada žena morala se suočiti i s dijagnozama tada dva mjeseca stare kćeri kojoj su otkriveni refluks želuca i trahealni bronh, teški poremećaj koji može dovesti do kolapsa pluća i gušenja. Curici su stoga bili potrebni lijekovi za jačanje imuniteta, a ujedno i poboljšanje kvalitete života. Kućni budžet Pavićima su iscrpile i skupe kure za Anino liječenje od 34 tisuće kuna godišnje, a HZZO joj je podmirio samo prvu. Uz to, prošla je operaciju donjeg dijela kralježnice.

Stoga svi koji žele pomoći, mogu to učiniti uplatom na žiro račun Ane Pavić (IBAN) u OTP banci HR2124070003201897313.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.