THE VOICE Stipe Štrkalj, Ivana Sutlović, Alen Bulić i Rea Matić oduševili žiri

U popularnom zabavnom show The Voice večeras je nastupilo četvero kandidata sa zadarskog područja.

To su Stipe Štrkalj i Rea Matić iz Bibinja, Ivana Sutlović s otoka Iža, te Alen Bulić iz Zadra.

Svi su izvrsno interpretirali svoje pjesme, te dobili brojne pohvale od članova žirija u sastavu: Indira Levak, Toni Cetinski, Ivan Dečak i Jacques Houdek.

Glazbenik s 20-godišnjim stažem, Zadranin Alen Bulić (41) trenutačno je najstariji natjecatelj. Smatra da nikad nije kasno, iako možda malo žali što „The Voice“ nije postojao kad je bio mladić. Izveo je pjesmu „Da sam ja netko“ benda Indexi. Tipku „Moj glas“ pritisnuli su Tony i Indira. „Naježila sam se, imate prekrasnu emociju u glasu“, bila je dirnuta Indira. Alen je odlučio da ga ona vodi prema drugoj fazi natjecanja, jer je prije audicije priželjkivao da mu se okrene upravo Indira.

Rea Matić je interpretacijom Adeline pjesme „Turning tables“ osvojila Tonyja, Indiru i Jacquesa. Studentica iz Bibinja stvorila je prekrasnu atmosferu, a mentori su pohvalili njezinu kontrolu glasa. „Imaš lijep dar na kojem treba raditi“, kazao je Jacques te istaknuo da se zbog  njezine iskrene izvedbe naježio. Iako je prije audicije razmišljala da bi mogla kalkulirati u odabiru, srcem je izabrala biti dio Jacquesova tima.

Ivana Sutlović dolazi s otoka Iža pokraj Zadra, a mentoricu Indiru oduševila je izvedbom pjesme „Thunderstruck“ grupe AC/DC. „Ovo je ludnica“, komentirala je Indira i zaključila kako će se sjajno zabavljati. Pohvalila je njezin glas i izbor pjesme, a Jacques je bio oduševljen njezinim blistavim visokim tonovima.

Iako se potrudio oko izvedbe svoje pjesme, na žalost dalje nije uspio proći Stipe Štrkalj iz Bibinja.

Podsjetimo, u prošlogodišnjem izdanju showa The Voice odlično su se publici predstaviti Jure Brkljača, Ive Županović i Elena Stella iz Zadra.