THE VOICE Zadranin Alen otpjevao “Kalelargu”

Tek što se oporavila od prethodnog dvoboja, slijedio je dvoboj još jednog Indirina para.

Splićanka Ana Dorotić Burmaz i Zadranin Alen Bulić priredili su pravi dalmatinski dvoboj izvodeći pjesmu „Zar je voljeti grijeh“. „Vas dvoje ste najstariji u ovom showu, ali ste  mladima dokazali da godine nisu važne. Izveli ste ovu pjesmu na najbolji mogući način“, rekla im je ponosna mentorica Indira.

„Meni se čini da ste malo pogriješili s tonalitetom“, rekao je Tony Indiri ističući da je pjesma tonalitetom više odgovarala Ani pa je Alen imao problem neravnopravnosti pogotovo u nekim lagama.

„Alen i Ana bi bili fenomenalni u duetu na sljedećem Splitskom festivalu. Baš ću reći svom kolegi Aljoši Šeriću da vam napiše pjesmu“, rekao je Ivan. „Moram reći da sam se Ani okrenuo na audiciji i opet ću, dopusti Alene, biti džentlmen i reći da mi je ona bila za nijansu bolja, nekako konstantnija i u izrazu estetičnija“, rekao je Jacques. „Anči je mene na audiciji osvojila prekrasnim jazzom.

Prošetala si ovom pjesmom kao dama splitskom Rivom, za kojom se svi okreću. Ali se i u Zadru okreću za našim dragim Alenom“, rekla je Indira nakon čega su mentori, a zatim i Ana i Alen zapjevali „Kalelargu“.

Na kraju je Indira odlučila da natjecanje nastavlja Ana, te iz publike na pozornicu dovela Anina sinčića koji je majci potrčao u zagrljaj. Za Alena je sudjelovanje u The Voiceu, nažalost, završilo.

Izvor: HRT