THOMPSON U POLIČNIKU Vlada veliki interes, ulaznice se rasprodaju THOMPSON U POLIČNIKU Vlada veliki interes, ulaznice se rasprodaju
U subotu, 23. veljače, veliki koncert u Sportskoj dvorani u Poličniku održat će popularni pjevač Marko Perković Thompson. Koncert počinje u 20.30 sati. Ulaznice... THOMPSON U POLIČNIKU Vlada veliki interes, ulaznice se rasprodaju

U subotu, 23. veljače, veliki koncert u Sportskoj dvorani u Poličniku održat će popularni pjevač Marko Perković Thompson. Koncert počinje u 20.30 sati. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po 60 kn, te prije početka koncerta po cijeni od 80 kn.

Suorganizator koncerta, Zdenko Sarađen, ističe kako se je broj ulaznica ograničen jer sportska dvorana u Poličniku može primiti oko 1.500 posjetitelja. Ulaznice mogu kupiti i u pretprodaji od ponedjeljka, 4.veljače – u Benkovcu (caffe bar F1), te ugostiteljskim objektima u Poličniku, Suhovarama, Murvici, Zemuniku, Škabrnji, Posedarju i Pridrazi, stoga požurite.

“Potrudili smo se staviti pristupačne cijene ulaznica i dobar dio ih je već rasprodan. Marko Perković Thompson još nije nastupao u Poličniku, pa smo ovaj koncert u dogovoru s Općinom Poličnik organizirali kako bi razveselili mještane i sve ostale koji vole njegove pjesme.” – kazao je Zdenko Sarađen.

FB_IMG_1549137272155

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.