TIJEKOM NOĆI Dva slučaja vrijeđanja i omalovažavanja policajaca TIJEKOM NOĆI Dva slučaja vrijeđanja i omalovažavanja policajaca
Tijekom proteklog vikenda zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira u kojima su izvrijeđani i omalovaženi djelatnici PU zadarske koji su obavljali svoju... TIJEKOM NOĆI Dva slučaja vrijeđanja i omalovažavanja policajaca

Tijekom proteklog vikenda zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira u kojima su izvrijeđani i omalovaženi djelatnici PU zadarske koji su obavljali svoju dužnost.
U Ulici Dalmatinskog sabora policajci su uočili kafić koji je prekoračio zadano radno vrijeme. Upozorili su 25-godišnju vlasnicu, a ona je na upozorenje naglo reagirala te izvrijeđala policajce. Zaradila je optužni prijedlog zbog vrijeđanja policijskih djelatnika.
Ispred noćnog kluba na Liburnskoj obali oko 4 sata ujutro izbila je tučnjava. Pijani 31-godišnjak napao je 27-godišnjaka, a kad ih je policija došla razdvojiti on ih je izvrijeđao. Obojica su zadržana na trežnjenju.