TITULA HITA LJETA DJEČJE TELEVIZIJE IDE U ZADAR Uspjeh zbora Libretići! TITULA HITA LJETA DJEČJE TELEVIZIJE IDE U ZADAR Uspjeh zbora Libretići!
“Zateklo nas je sve nešto prvo…. Prva velika produkcija, tjednima prvo mjesto na Top listi Dječje televizije u oštroj konkurenciji zborova iz čitave Hrvatske,... TITULA HITA LJETA DJEČJE TELEVIZIJE IDE U ZADAR Uspjeh zbora Libretići!
“Zateklo nas je sve nešto prvo…. Prva velika produkcija, tjednima prvo mjesto na Top listi Dječje televizije u oštroj konkurenciji zborova iz čitave Hrvatske, prvi rođendan, i ta PRVA LJUBAV TO JE, naša prva snimljena autorska skladba koja je, na koncu – zaista ostvarila sjajan odjek! I konačno – prvo mjesto! Postala je HITOM LJETA DJEČJE TELEVIZIJE za 2016. godinu!” uzbuđeno javlja Ivana Begović Habuš, jedna od umjetničkih voditeljica Dječjeg zbora LIBRETIĆI.
libreto nastup

libreto nastup

Nastavlja u istom, veselom i slavljeničom duhu:
“Baš je zanimljivo što smo iza sebe ostavili upravo sjajne zborove koji rade već godinama, pune velike koncertne dvorane poput Lisinskoga, imaju osvojene Porine… Na drugom je mjestu meni osobito drag i kvalitetan zbor ZAGREPČANKE I DEČKI. Iza čitave te velike i jake “mašinerije” stoji – moj bivši profesor, Slavko Olujić, koji mi je predavao u glazbenoj školi uz svoju kći Ladu. Njemu sam među prvima odnijela jednu svoju skladbu, duo za gitaru… Danas sam ponosna zbog činjenice što boravimo na istoj Top ljestvici!”

Daljnji planovi?

“Nastupi, uvježbavanje i snimanje novih autorskih pjesama te jedan lijepi, veliki koncert u sakralnom, veoma akustičnom prostoru, samo uz korepeticiju. To će biti pravi melem za uši!” uvjerava nas Dinko Habuš, također umjetnički voditelj Zbora.

IVANA LIBRETO“Ivana je ovoga puta “ubrala” hit i ne sumnjajte da vas čeka još puno ovakvih dobrih hitova i vijesti! Ako se i sa kim skladateljski razumijem – onda je to ona, a ako itko bolje razumije djecu, kako oni dišu i što napisati baš i isključivo za njih – onda je to opet ona. Zadru smo dali titulu koju do sada nije osvojio. I to baš u jeku početka turističke sezone! Nadamo se da su naši sugrađani ponosni na nas.” – zaključuje Dinko Habuš.

Libretici 156