Tomislav Bralić i klapa Intrade oduševili publiku u Sarajevu

Tomislav Bralić i klapa Intrade sinoć su u prepunom Domu mladih održali svoj premijerni koncert u Sarajevu. Velikani klapske pjesme ispunili su Dom mladih svojim najvećim hitovima, dalmatinskim šansonama i mnogim prelijepim melodijama Dalmacije.

Koncert su otvorili simbolično, uz pjesmu „Bilo je i vrime“, jer je njihova publika uistinu dugo očekivala ovaj koncert, a uslijedili su hitovi „Ugrij mi dušu“, „Kuća kraj ferala“, „Ribar sam stari“, „Ne mogu te prestat ‘jubit“, „Zašto uvik pivan“, „Samo more nosim ja u duši“, „Croatio, iz duše te ljubim“, „Kapetane tribali bi doma“ i mnoge druge pjesme koje je sarajevska publika po prvi puta služala uživo. Sinoć se također zaplesalo uz dalmatinske evergreene  „Da nije ljubavi“ i „Večeras je naša fešta“, a sjajna atmosfera koja uvijek vlada na koncertima popularnih Zadrana sinoć je bila još posebnija, uz ovacije i pravu euforiju publike.

Najveće oduševljenje publike izazvala je pjesme „Zora bila“, koju je publika u glas otpjevala s Bralićem i klapom Intrade, a potom je uslijedilo iznenađenje večeri kada su ovi majstori dalmatinske pisme iz sveg glasa zapjevali „Ne klepeći nanulama“.

„Jučer smo održali neponovljiv koncert! Bio je to naš prvi ozbiljan koncert u Sarajevu i on ostaje u našem trajnom sjećanju. Jer nismo pivali sami, pivali smo puna dva sata sa sarajevskom publikom. Sinoć smo svoju dušu dali ovoj divnoj publici, ali isto tako i ona nama. Dobili smo velike pohvale, a mislim da bi ovaj koncert mogao postati jedna lijepa tradicija i da se već nagodinu opet vidimo u Sarajevu“, naglasio je nakon koncerta Tomislav Bralić.

Brojni dirljivi trenuci, puno duše i emocije uz vrhunske vokaliste i razgaljenu publiku obilježili su sinoćnji dvosatni koncertni spektakl koji bi, sudeći po reakcijama publike, u Sarajevu svakako čim prije trebalo ponoviti. Koncert je snimala televizija Bosne i Hercegovine BHT1, a dvorana je uistinu bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Klapa je publici zahvalila na predivnom dočeku, a nakon koncerta uslijedilo je druženje s fanovima koje je potrajalo do dugo u noć.

Foto: Mirnes Mašić