50 poznatih sportaša i estradnih umjetnika dalo je potporu pobjedničkoj, Domoljubnoj koaliciji uoči nadolazećih parlamentarnih izbora. Među njima su i Zadrani – pjevač Tomislav...


50 poznatih sportaša i estradnih umjetnika dalo je potporu pobjedničkoj, Domoljubnoj koaliciji uoči nadolazećih parlamentarnih izbora. Među njima su i Zadrani – pjevač Tomislav Bralić i košarkaš Luka Žorić.

Isto tako, potporu Domoljubnoj koaliciji izrazilo je i 50 znanstvenika i visokoškolskih nastavnika, među kojima i akademik zadarskih korijena Ante Stamać te profesor sa Filozofskog fakulteta u Zadru Jure Zovko.

‘Mi, potpisani znanstvenici i visokoškolski nastavnici, izražavamo podršku Domoljubnoj koaliciji koja želi znanosti i visokom obrazovanju – kao jednom od temelja nacionalnog identiteta – vratiti zasluženo dostojanstvo i položaj u društvu te koja u svom programu naglašava važnost upravo znanja kao generatora svekolikog razvoja i gospodarskog rasta.
Podržavamo najavu Domoljubne koalicije o većem ulaganju u znanost, istraživanje i visoko obrazovanje, kao i o uspostavi mehanizama stvarnoga programskog financiranja koji će pripadnim institucijama omogućiti veću autonomiju, ali i odgovornost, te uskladiti potrebe gospodarstva s potencijalom visokih učilišta i znanstvenih instituta’, poručili su znanstvenici i visokoškolski nastavnici.  

 • Hahahahahah znanstvenici

  5. studenoga 2015. #1 Author

  Vjerojatno ste dobili obećanja da će vas se uhljebiti negdi dodatno, dati vam nove funkcije, pa ste brže bolje potpisali podršku.
  Unatoč vašem obrazovanju i titulama ostali ste obični jadnici koji se daju potkupiti. Sram vas bilo.

  Odgovori

  • Prodane duše

   5. studenoga 2015. #2 Author

   E, a triba njima zaposliti žene djecu nećakinje unuke pa onda nećaka i rodbinu od žene.

 • FUJ

  5. studenoga 2015. #3 Author

  SMRDI SMRDI UŽASNO SMRDI

  Odgovori

 • Sanaderovi kolege

  5. studenoga 2015. #4 Author

  I Ivo Sanader je bio ugledni profesor, doktor znanosti, čak i sa inozemnom karijerom i doktoratom. Bijednici kome oni mogu biti uzor?!

  Odgovori

 • Poltroni

  5. studenoga 2015. #5 Author

  A i Bralić je bio Sanaderov miljenik. Sada se samo sa svojom podrškom prebacio na Karamarka. KRADEZE ZNAAAAA

  Odgovori

  • Zarada

   5. studenoga 2015. #6 Author

   Ajde pusti covika mora on gledati svoj interes. Ima četvero djece. Treba to nahraniti i obući. Zarada u klapi je nikakva jer se honorar dijeli na 15-ak članova.

 • mamica

  5. studenoga 2015. #7 Author

  Da van nije kalmete i hdz bili bi zadnja rupa na svirali.sve van je da i omogućija….što su van ovi napravili za grad zadnje 4 g…..sramite se

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.