Tomislav Ivanac: Svakom novom bračnom paru pomoći ćemo s 35.000 kn Tomislav Ivanac: Svakom novom bračnom paru pomoći ćemo s 35.000 kn
Nakon što su protekli mandat općinske vlasti na čelu s Nikolom Miletićem iz redova HSP Ante Starčevića u Ražancu obilježili problemi, svađe, čak i... Tomislav Ivanac: Svakom novom bračnom paru pomoći ćemo s 35.000 kn

Nakon što su protekli mandat općinske vlasti na čelu s Nikolom Miletićem iz redova HSP Ante Starčevića u Ražancu obilježili problemi, svađe, čak i tučnjave na sjednicama Općinskog vijeća, na ovim izborima vlast će pokušati osvojiti HDZ s diplomiranim ekonomistom Tomislavom Ivancem kao kandidatom za načelnika.
HDZ-ov Ivanac ističe kako će u Općini Ražanac težiti vertikalnom povezivanju sa županijom i centralnom državom kako bi se osiguravale financijske i stručne pomoći za rješavanje infrastrukturnih i inih problema.
“Nećemo biti isključivi već ćemo širiti ideju zajedništva jer samo zajedničkim snagama možemo osigurati kontinuirani razvoj na dobrobit svih naših žitelja. Održivi razvoj, bolje upravljanje financijama, korištenje mogućnosti financiranja iz EU fondova, pronatalitetna politika, osiguravanje kontinuirane pomoći za mlade obitelji naše su glavne smjernice. Svakom novom bračnom paru koji zadrži prebivalište na području Općine Ražanac 35.000,00kn kao pomoć i poticaj da svoju budućnost grade na području naše općine.” – istaknuo je Tomislav Ivanac dodajući kako je glavni cilj zadržavanje mladih u ovoj sredini. Obećao je i dodatnu pomoć u vidu povećanja broja korisnika stipendija, te nagrađivanje izvrsnosti.
Osim toga, osigurat će pomoć u zapošljavanju i samozapošljavanju, poticanje poduzetništva kroz poticajne mjere, poticanje turističke prepoznatljivosti, destinacijski menadžment, prepoznavanje kvalitete turističke destinacije u cilju veće potrošnje gostiju i produljenja turističke sezone.
“Na kraju, ali ne i manje važno, izgradnja je kvalitetne komunalne infrastrukture i to prije svega kanalizacije i odvodnje kao prioritet da bi se sačuvala kvaliteta života i osigurao razvoj.” – zaključio je Ivanac.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.