TORNADO OBJAVIO: Za teško bolesnu Anđelu prikupljeno 28.000 kn!

Iz Udruge navijača Tornado Zadar na svojoj Facebook stranici izvijestili su o rezultatima humanitarne akcije za našu sugrađanku, teško bolesnu Anđelu Piplović, te zahvalili svima na odazivu. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Drage Zadranke i Zadrani,

Ovim putem Vas obavještavamo da je u humanitarnoj akciji za našu sugrađanku Anđelu Piplović prikupljeno 28 642,40 HRK.

Neopisivo smo ponosni na ovu akciju i želimo se prije svega zahvaliti svima koji su nam pomogli u organizaciji, svim izvođačima koji su nastupali, ekipi iz Mediteran produkcije i svim ostalima koji su bili uključeni u ovu akciju, te svima Vama koji ste nam se u Srijedu navečer pridružili u onolikom broju u Jazinama.

Ovim putem se zahvaljujemo i igračima na iskrenoj borbi i na pobjedi koja nas je sve razveselila, a posebno na dolasku u Jazine – teška srca smo se odlučili napustiti ih u odlučujućoj utakmici i neizmjerno nam znači i njihovo razumijevanje i podrška u ovoj borbi.

Pozdravljamo i sve one istinske zaljubljenike u košarku koji su ovu utakmicu gledali u Krešinom domu. Nisu nam neistomišljenici protivnici, te ne očekujemo da naša svaka akcija naiđe na apsolutno odobravanje, vjerujemo da većina ljudi koja je ostala u Krešinom domu ima istu želju kao i mi, a to je bolji i pošteniji klub svijetle budućnosti, te se nadamo da će naše iduće akcije i oni podržati.

Najveća zahvala ipak ide Vama dragi ljudi, koji ste Srijedu navečer proveli s nama. Ljubav i emocije koje smo skupa proživili stoje u nama oduvik, možemo se zavaravati koliko hoćemo – ali mala iskra nas sve skupa zapali i opet dišemo ka jedno.

Neka nam ovo bude prva zajednička runda borbe za zdrav klub, a krajnji cilj nam je da zajednički ovu atmosferu prenesemo u Krešin dom, te da opet Naš klub bude ponos našeg grada i Hrvatske.

Za kraj, još jednom ponavljamo:
Nama cilj nisu kozmetičke kadrovske promjene, već promjena poslovanja kluba iz temelja, pošteni uvjeti koji nikad više neće dopustiti nesposobnim i nepoštenim ljudima da stanu na čelo našeg kluba.

Također podsjećamo i da odgovore na pitanja postavljena u priopćenju prije četiri dana još nismo dobili od odgovornih osoba i da ta pitanja i dalje stoje, jasno i glasno!

Naše aktivnosti na ovome neće stati i Mi idemo dalje, te vjerujemo u bolji i pošteniji KK Zadar.FB_IMG_1488640597073-600x1240