Touroperateri iz 22 kineska grada dolaze u Zadar

Kineski touroperatori iz Zheijanga boravit će u Zadru 20. i 21. listopada.

Riječ je o 26 tou operatora iz 22 kineska grada iz provincije Zhejiang koji dolaze u Zadar u svrhu predstavljanja ponude turističkih sadržaja Grada Zadra i Županije kao rezultat skoro dvogodišnje promotivne aktivnosti CSEBA-e tijekom 2014. i 2015. godine na tržištu NR Kine a u okviru programa «Zadar-HUB kineskim turistima» kojega provodimo usprkos svim adiministrativnim i drugim preprekama koje priječe realizaciju ovog projekta.

“Program ovog putovanja u Hrvatskoj su pripremili CSEBA i DC Travel d.o.o. a u dogovoru sa NTA China, a uz veliku podršku Ministarstava turizma Republike Hrvatske i Crne Gore, HTZ-a i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, ZL Zadar i Zadarske županije te drugih cijenjenih partnera pa će kineski gosti u Zadru boraviti 20. i 21. listopada, nakon čega kreću autobusom u smjeru Dubrovnika uz posjetu i jedno noćenje u Crnoj Gori nakon čega ih letom TIV-ZAG 24.09. vraćamo u Zagreb i transferiramo kolegama u Mađarsku, najavljuju iz CSEBA-e.” – stoji u priopćenju.

Dolazak u Zadar je planiran 20. listopada letom OU 4437/OU 674 Croatia Airlines: MUZ-ZAG-ZAD, sa dolaskom u ZL Zadar u 15:00 sati.