Tradicionalna 9. privlačka lignjijada održana u subotu Tradicionalna 9. privlačka lignjijada održana u subotu
Još jedna tradicionalna 9. privlačka lignjijada je iza nas. Održala se u subotu, 20.11.2021. Polazak je bio u 14 h sa rta Artić. Privlačani... Tradicionalna 9. privlačka lignjijada održana u subotu

Još jedna tradicionalna 9. privlačka lignjijada je iza nas. Održala se u subotu, 20.11.2021. Polazak je bio u 14 h sa rta Artić. Privlačani su se sa svojih 20ak brodica uputili u lov na lignje. Lignje se lovilo do 19 h, nakon čega je slijedilo spremanje i dodjela nagrada za najbolje. Ukupno je ulovljeno 16 kg liganja.

Nakon povratka sa ulova, spremale su se lignje na razne načine. Svi posjetitelji mogli su uživati u prekrasno pripremljenim delicijama od liganja.

Jedan dio liganja pripremat će se na malonogometnom božićnom, turniru, koji će se održati 18. i 19. prosinca.

Ekipa Avatar je pokupila 2 od 3 glavnih nagrada a to su: nagrada za najviše ulovljenih komada -14 komada i nagrada za najulov ukupne težine -2,32 kg. Nagrada je bila poklon bon u NEVICO vrijednosti od 500 kuna za svaku nagradu. Članovi ekipe Avatar bili su Valter Jurac i Danijel Pupovac .

Nagradu za najveću ulovljenu lignju -0,35 kg dobila je ekipa Zlignjin – također poklon bon od 500 kuna u NEVICO. Članovi ekipe Zlignjin bili su Filip Mustać i Toni Mustać.

U sklopu večeri održala se i tombola u kojoj je bilo 10  poklon bonova od 200 kuna također u

Nevico Nautical & Fishing Equipment .

Glavni organizator ove lignjijade je udruga Šijavoga, a sponzor su Općina Privlaka i TZ Općine Privlaka. 

Fotografije : Davor Strenja

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.