TRAGEDIJA U OBITELJI LUKE MODRIĆA Oteta i brutalno ubijena njegova rođakinja TRAGEDIJA U OBITELJI LUKE MODRIĆA Oteta i brutalno ubijena njegova rođakinja
Španjolski list Sport objavio je strašnu vijest koja je uzdrmala obitelj hrvatskog reprezentativca Luke Modrića. Njegova rođakinja  oteta je i ubijena u Salvadoru, gdje... TRAGEDIJA U OBITELJI LUKE MODRIĆA Oteta i brutalno ubijena njegova rođakinja

Španjolski list Sport objavio je strašnu vijest koja je uzdrmala obitelj hrvatskog reprezentativca Luke Modrića. Njegova rođakinja  oteta je i ubijena u Salvadoru, gdje je boravila i radila posljednjih šest godina.

Nesretna Susana Modrić, 40-godišnja majka dvoje djece, oteta je u ponedjeljak, a njezino je tijelo pronađeno dva dana kasnije, u prtljažniku automobila.

Motiv za ubojstvo ostaje zasad nepoznat, a policija je pokrenula istragu.

Susana Modrić rođena je u Hrvatskoj, ali je odrasla u Njemačkoj, prije nego što je počela živjeti u SAD-u, a zatim se preselila u Salvador. Bila je vlasnica poljoprivrednog imanja Candelaria San Jorge San Miguel. Udala se za Salvadorca prezimena Araniva, rodila i potom se rastala.

Njezin poljoprivredni biznis posljednjih je mjeseci bio zatvoren, a Susana Modrić bila je najavila kako želi napustiti Salvador.

Ubojstvo Susane Modrić, nije prva tragedija u obitelji hrvatskog nogometaša. Lukin djed je kao civil stradao tijekom Domovinskog rata 1991. godine. U selu blizu Obrovca, ubili su ga vojnici srpske paravojske.

Izvor: Net.hr

susana-modric