Tri osobe s područja Zadarske županije preminule od posljedica infekcije koronavirusom Tri osobe s područja Zadarske županije preminule od posljedica infekcije koronavirusom
Na području Zadarske županije 92 su novooboljele osobe od koronavirusa. Novozaraženi izolaciju provode na područjima gradova Zadar(44), Benkovac(5), Biograd(8), Obrovac(6) i Pag(1) te općina... Tri osobe s područja Zadarske županije preminule od posljedica infekcije koronavirusom

Na području Zadarske županije 92 su novooboljele osobe od koronavirusa. Novozaraženi izolaciju provode na područjima gradova Zadar(44), Benkovac(5), Biograd(8), Obrovac(6) i Pag(1) te općina Bibinje(1), Jasenice(2), Kali(4), Kukljica(1), Lišane Ostrovičke(1), Novigrad(1), Pašman(4), Polača(1), Poličnik(3), Posedarje(3), Povljana(1), Stankovci(1), Sukošan(3), Sv.Filip i Jakov(1) i Škabrnja(1).

U protekla 24 sata testirano je 297 uzoraka, a pod aktivnim nadzorom je 2.401 osoba.  U ovome trenutku imamo 1.958 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom, 904 muških i 1.054 ženskih osoba.

Od posljedica infekcije koronavirusom preminule su 3 osobe, 89-godišnja žena, 73-godišnji muškarac koji je dulje vrijeme bio na respiratoru u Općoj bolnici Zadar te 63- godišnji muškarac koji je bio na liječenju u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru, a bolovao od ranijih kroničnih bolesti.

U Općoj bolnici Zadar na svim COVID odjelima hospitalizirana su 54 bolesnika od kojih je 7 na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru smješteno je 11 bolesnika oboljelih od COVID-a 19.

Daljnjim testiranjem u Domu za starije i nemoćne Zadar ustanovljeno je da je još 8 korisnika pozitivno na koronavirus.

U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske  evidentirali su tri kršenja mjere samoizolacije.

  • Pohvala

    16. prosinca 2020. #1 Author

    Pozdrav, ovako sam dobio božićni zajam moje ime je Pohvala. Ovdje sam kako bih opipljivo svjedočio kako sam dobio kredit od 70,000 eura od pouzdane zajmodavke gospođe VLADIMIRA FRANKA od 3% kamate, a ona također daje sve vrste zajmova, poput osobnih, dugotrajnih oročeni zajmovi, poslovni zajmovi i kratkoročni zajmovi itd. Ako ste zainteresirani za zajam, možete je izravno kontaktirati e-poštom na ([email protected]) ??

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.