Trifun Poljak: ‘Vesna Benić je umiljata i ne pokazuje p…. da bi dobila publicitet’ Trifun Poljak: ‘Vesna Benić je umiljata i ne pokazuje p…. da bi dobila publicitet’
Trifun Poljak, poljoprivrednik iz Zadra, odlučio je stati u obranu Vesne Benić, nakon što se Diadora televizija ogradila od njenog postupka. Podsjetimo, ona se,... Trifun Poljak: ‘Vesna Benić je umiljata i ne pokazuje p…. da bi dobila publicitet’

Trifun Poljak, poljoprivrednik iz Zadra, odlučio je stati u obranu Vesne Benić, nakon što se Diadora televizija ogradila od njenog postupka.

Podsjetimo, ona se, nezadovoljna kritičkim pisanjem portala Kalelarga info o županu Božidaru Longinu obratila Vijeću časti Hrvatskog novinarskog društva pokušavajući ga zaštititi, te je u nesuvislom pismu dugom preko 800 redaka pokušala ocrniti uredništvo portala Kalelarga info.

Od njenog postupka ogradila se televizijska kuća u kojoj honorarno surađuje, Diadora televizija, a u njenu obranu odlučio je stati Trifun Poljak, poljoprivrednik iz Zadra koji često organizira pijanke na kojima je i Vesna gost.

Poljak je tako u svom osvrtu osudio članak o Vesni Benić, te istaknuo kako nije istina da, citiramo, “pokazuje p… da bi dobila publicitet.”

Osim toga, pohvalio je Vesnu i da je umiljata.

Što Trifun misli, iz kojeg razloga Vesna Benić na Facebooku i Instagramu objavljuje slike u kojima reklamira međunožje – nije poznato. Međutim, to i nije naš problem.

Važno je istaknuti da uredništvo portala Kalelarga info, kojeg samo na Facebooku prati preko 57.000 građana, neće dozvoliti napade ni pokušaje ocrnjivanja od strane pojedinaca čiji je cilj dodvoriti se političkim figurama i kroz ulizivanje ostvarivanje vlastitih interesa.