TUGA U DRAGAMA ZBOG POGIBIJE PEKARA Gjimi Prenkaj (34) bio je otac četvero djece TUGA U DRAGAMA ZBOG POGIBIJE PEKARA Gjimi Prenkaj (34) bio je otac četvero djece
Nakon obavljenog očevida teške prometne nesreće, koja se dogodila u subotu, u 6.50 sati kod Tustice, a u kojoj je život izgubio 34-godišnji Gjimi... TUGA U DRAGAMA ZBOG POGIBIJE PEKARA Gjimi Prenkaj (34) bio je otac četvero djece

Nakon obavljenog očevida teške prometne nesreće, koja se dogodila u subotu, u 6.50 sati kod Tustice, a u kojoj je život izgubio 34-godišnji Gjimi Prenkaj, policija je o ovom slučaju dala više detalja.
Nesretni je vozač na Jadranskoj magistrali upravljao osobnim vozilom Opel Tigra iz pravca Zadra prema Biogradu te je, kako se sumnja temeljem izvršenog očevida, izgubio nadzor nad vozilom između Svetog Petra i Turnja.
Prešao je u suprotni konički trak gdje se direktno sudario s automobilom Audi A4 kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač (26) sa zadarskog područja. Od zadobivenih ozljeda vrlo brzo je i preminuo, a drugi vozač je zadobio tjelesne ozljede.
Mještani Draga, pored Pakoštana, šokirani su ovom nesrećom, budući da se radi o mladom čovjeku i ocu četvero malodobne djece.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.