TURANJ ZAVIJEN U CRNO Stradali mladi sportaši – Kadija (19) i Brkljačić (16) TURANJ ZAVIJEN U CRNO Stradali mladi sportaši – Kadija (19) i Brkljačić (16)
Tragedija koja se dogodila sinoć oko 23 sata, kad je automobil u kojem su bila četvorica mladića sletio u more na Liburnskoj obali, prilikom... TURANJ ZAVIJEN U CRNO Stradali mladi sportaši – Kadija (19) i Brkljačić (16)

Tragedija koja se dogodila sinoć oko 23 sata, kad je automobil u kojem su bila četvorica mladića sletio u more na Liburnskoj obali, prilikom čega su smrtno stradala dvojica mladića, a treći se bori za život, potresla je zadarsku, ali i hrvatsku javnost.

Mjesto Turanj zavijeno je u crno, vlada velika tuga i nevjerica. Naime, obojica mladića iz ovog su mjesta, a riječ je o uspješnim sportašima kojima su svi predviđali blistavu budućnost.

Najmlađi u automobilu bio je 16-godišnji Josip Brkljačić, talentirani mladi nogometaš, koji je igrao za HNK Primorac iz Biograda.

Drugi poginuli mladić je njegov  sumještanin, 19-godišnji Josip Bepo Kadija, vrlo perspektivan rukometaš, igrao je u više klubova, a posljednjih godina u zagrebačkim klubovima PPD Zagreb i Maksimir Pastela.

Ova strašna vijest pogodila je njihove suigrače, te čitavu sportsku zajednicu, ali i mještane Turnja koji su u šoku i nevjerici. O obojici mladića imaju samo riječi hvale, te sa suzama u očima pričaju o njima.

Sportski klubovi opraštaju se od svojih suigrača na svojim internetskim stranicama.

Iskrena sućut obiteljima poginulih mladića…