TUŽNA VIJEST Preminuo i treći mladić (17) stradao u prometnoj nesreći u Zadru

Nakon teške borbe i napora liječnika da spase njegov život, preminuo je 17-godišnji mladić koji je stradao u prometnoj nezgodi koja se dogodila 4. svibnja na Liburnskoj obali u Zadru.

Podsjetimo, prema izvješću PU zadarske, do nesreće je došlo tako što je 20-godišnji vozač upravljao vozilom marke Audi, zadarskih registarskih oznaka te dolaskom u blizinu ribarnice, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na kolniku uslijed čega dolazi do zanošenja i rotacije automobila koji udara u rubnjak te se odbija i prednjim dijelom automobila udara u rasvjetni stup.

Nakon toga vozilo nastavlja nekontroliranu vožnju i prednjim dijelom automobila udara u metalni vez te metalnu zaštitu obale i slijeće u more na dubinu od 8 metara.

Prilikom prometne nesreće u vozilu su se nalazile 4 muške osobe, 2 osobe u dobi od 20 i 17 godina su smrtno stradale, dok su 22-godišnjak i 17-godišnjak kolima HMP prevezeni u OB Zadar.

Mladić star 22 godine nije teže ozlijeđen, te je pušten kući, a za život 17-godišnjaka liječnici su se borili sve do danas.

Iskrena sućut obitelji preminulog mladića…

Foto: Pixsell