TUŽNI DANI Obljetnica smrti Đovanija Matešića i Kapetanovića, preminuo Did TUŽNI DANI Obljetnica smrti Đovanija Matešića i Kapetanovića, preminuo Did
Vijest o tome da je nakon duge i teške bolesti preminuo Danijel Telesmanić Did rastužila je jučer sve koji su ga poznavali. S posebnom... TUŽNI DANI Obljetnica smrti Đovanija Matešića i Kapetanovića, preminuo Did

Vijest o tome da je nakon duge i teške bolesti preminuo Danijel Telesmanić Did rastužila je jučer sve koji su ga poznavali.

S posebnom tugom sjećaju se zajedničkih trenutaka njegovi ratni suborci i članovi Udruge 7. Domobranske pukovnije Zadar, kojoj je bio na čelu.

Međutim, ovih dana obilježavaju se i dvije tužne obljetnice – godišnjica smrti Ivice Matešića Jeremije kojeg su od milja zvali Đovani, te njegova suborca Ivice Kapetanovića, poznatog pripadnika Poskoka.

Danijel Telesmanić Did je preminuo točno na obljetnicu smrti Ivice Matešića Jeremije, koji nas je napustio 21.6 2020.

Njihov suborac, Ivica Kapetanović, preminuo je nekoliko dana kasnije, 23. lipnja 2020. Bio je pripadnik Specijalne jedinice policije “Poskoci”, a kasnije i predsjednik istoimene udruge.

Počivali u miru… ??