TUŽNO I NEPRAVEDNO Ako se ne pomogne Dariji oko novca za terapije, sav napredak je uzaludan! TUŽNO I NEPRAVEDNO Ako se ne pomogne Dariji oko novca za terapije, sav napredak je uzaludan!
Portal Kalelarga info više je puta pisao o situaciji u kojoj se nalazi naša sugrađanka Darija Šimunov. Ona se nalazila na samom rubu života,... TUŽNO I NEPRAVEDNO Ako se ne pomogne Dariji oko novca za terapije, sav napredak je uzaludan!

Portal Kalelarga info više je puta pisao o situaciji u kojoj se nalazi naša sugrađanka Darija Šimunov. Ona se nalazila na samom rubu života, bubrezi su joj otkazivali, a psihički i fizički osjećala se loše.
Jedna od prvih koja joj je konkretno pomogla bila je direktorica Zračne luka Zadar, Irena Ćosić, koja je alarmirala i mnoge druge rukovoditelje tvrtki, te javnost, upozoravajući da ovoj mladoj djevojci treba pomoći.
Prikupljen je novac, te je Darija otišla na pretrage u Zagreb i Austriju. Ustanovljeno je da joj je bolest krivo dijagnosticirana, te da je uzimala krivu terapiju godinama.
Nakon toga, napokon joj je propisana prava terapija i njeno stanje krenulo je na bolje.
Rečeno je kako će, uz dugotrajnu terapiju, ponovo stati na noge. Međutim, za to joj treba minimalno 5.000 kuna mjesečno, a ona ih nema. Njena majka radi nekoliko poslova, ali koliko god se trudila, ne uspijeva zaraditi dovoljno za život, plaćanje režija i troškove Darijina liječenja.
Dobri ljudi pomažu donacijama, ali to nije dovoljno. Jedina je nada da joj pomognu neke tvrtke.
Darija apelira:

“U tijeku su tri humanitarne akcije, pored mene, prikuplja se novac za Valentina Babaića i Antoniju Maričić, a izgleda da su tri akcije previše za ljude koji ionako žive na rubu egzistencije. Oni bogati nemaju ni srca ni sluha. Dobila sam novac da mogu platiti još tjedan dana terapija i to je sve. Od slika koje sam dobila – samo je šest prodano, tako da, na žalost, ne vidim neki izlaz iz svega toga. Najteže mi je što znam da sam tako blizu toga da prohodam, noge su mi počele reagirati, ali ako nemam sredstava za terapije, napredak će se prekinuti i vratit ću se na staro. Znam da bi najlakše bilo da pojedine firme pomognu, ali osim njihovih obećanja – nema ništa. Momentalno sam u Zagrebu zbog kontrole u bolnici… očekujem dobre nalaze jer moje stanje je bolje. Meni je već nezgodno išta tražiti, ali nije moja krivnja što su me krivo liječili i iscrpili smo tolike godine sve moguće. I ovdje imam terapije koje isto plaćam i plus dodatne troškove boravka u Zagrebu na koje moram često odlaziti. Nekako mislim da nema smisla više išta tražiti, a Vama hvala na svemu.” – kaže Darija.

Dariju možete kontaktirati na broj mobitela 099 759 9948 ili uplatiti na račun u Raiffeisen.

Raiffesen bank
Darija Šimunov
Acc:3292013537
IBAN:HR2O24840083292013537
SWIFT:RZBHHR2X
A TEKUCI RACUN U ISTOJ BANCI JE
HR3424840083211151757

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.