Tvrtki Nasadi priznanje za doprinos razvoju komunalne djelatnosti Tvrtki Nasadi priznanje za doprinos razvoju komunalne djelatnosti
U Varaždinu pod vodstvom tvrtke Parkovi d.d. održan je treći međunarodni susret komunalnih poduzeća na kojem su ugostili predstavnike deset najvećih gradskih komunalnih poduzeća... Tvrtki Nasadi priznanje za doprinos razvoju komunalne djelatnosti

U Varaždinu pod vodstvom tvrtke Parkovi d.d. održan je treći međunarodni susret komunalnih poduzeća na kojem su ugostili predstavnike deset najvećih gradskih komunalnih poduzeća Hrvatske i Slovenije.

Uz studijski posjet Gradskom groblju Varaždin i šetnju starom gradskom jezgrom, hortikulturni stručnjaci tvrtke s direktorom goste su upoznali sa svojim poslovanjem i bogatim iskustvom, ali i s modernim i inovativnim uređenjima gradskih površina.
Na održanom susretu tvrtka Nasadi d.o.o. dobila je Priznanje za doprinos razvoju komunalne djelatnosti u kategoriji srednjih gradova koje su dodijelili Varaždinski Parkovi u gradskoj vijećnici.
Nasadima koji brinu o održavanju javnih zelenih površina Grada Zadra i održavanju groblja te pružanju pogrebno-grobljanskih usluga, imaju proizvodnju i prodaju sadnica u rasadniku Cerodol, cvjećarnicu Mirta na Poluotoku i dvije cvjećarnice na Gradskom groblju, ovo je još jedno priznanje za uspješno poslovanje i prepoznatu kvalitetu usluga, ali i daljni poticaj za održavanjem zadovoljstva svih djelatnika, kupaca i građana.

priznanje za doprinos razvoju komunalne djelatnosti (1) 30.11

priznanje za doprinos razvoju komunalne djelatnosti (3) 30.11

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.