U 18.30 SATI Snimka slavljeničkog koncerta klape Intrade u Domu sportova (HRT 2)

Na Staru godinu u 18.30 sati na Drugom programu HRT-a možete pogledati snimku slavljeničkog koncerta Tomislava Bralića i klape Intrade koji su održali 12. prosinca u zagrebačkom Domu sportova.

Koncert je održan povodom 30 godina postojanja omiljene zadarske klape, a klapi Intrade na pozornici su se pridružili Tedi Spalato i Petar Grašo.

Snimka donosi dva sata najvećih hitova klape Intrade –  ‘Zašto uvik pivam’, ‘Ne znam što me tebi vuče’, ‘Ispod tvoje boloture’, ‘Stina pradidova’ i ‘Da mi budeš jidro’,  ‘Ane moja’, ‘Kolajna od zlata’, ‘Klapa Intrade’, ‘Zora bila’ i ‘Croatio, iz duše te ljubim’ i mnoge druge. 

Koncert za 30 godina uistinu je bio veličanstvena proslava ove velike obljetnice, a Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupili su puna srca davši svoj maksimum, što publika svaki put kod njih prepozna i zbog čega ih voli i vjerno prati.

 

 

Slavljenički program vodila je poznata novinarka Mila Horvat, a direktor diskografske kuće Scardona, koja već 12 godina surađuje s klapom Intrade, gospodin Branko Paić te savjetnica Hrvatske glazbene unije, gospođa Jadranka Čubrić, uručili su Tomislavu Braliću i klapi Intrade posebno priznanje za 30. obljetnicu klape.

Koncert u velikoj dvorani Doma sportova bio je ujedno i deseti jubilarni koncert klape Intrade u Zagrebu koji svake godine održe u predbožićno vrijeme.