U ARSENALU ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE Laureatima uručena priznanja! U ARSENALU ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE Laureatima uručena priznanja!
Povodom obilježavanja Dana Zadarske županije i 23. obljetnice njenog osnutka, u Arsenalu je održana svečana sjednica Županijske skupštine na kojoj su dodijeljena javna priznanja... U ARSENALU ODRŽANA SVEČANA SJEDNICA ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE Laureatima uručena priznanja!

Povodom obilježavanja Dana Zadarske županije i 23. obljetnice njenog osnutka, u Arsenalu je održana svečana sjednica Županijske skupštine na kojoj su dodijeljena javna priznanja i godišnje nagrade.

Župan Stipe Zrilić u svom govoru osvrnuo se na realizirane projekte, istaknuo one na kojima se još radi, te iznio planove za naredni period.

Iz svega navedenog može se zaključiti kako je Zadarska županija prosperitetna, te stanovnici imaju razloga za optimizam.

Župan Zrilić je istaknuo kako su za sve uspjehe zaslužni stručni ljudi koji marljivo odrađuju svoj posao.

Nagrade za životno djelo dodjeljene su Brunu Marceliću, dipl.oec. (posthumno), te Mili Klariću, dr. med.

Godišnje nagrade Zadarske županije dobili su: Paška sirana d.d. za područje gospodarstva, Zadarski komorni orkestar za područje kulture i glazbe, VESPA klub Zadar za područje turizma, Cromaris d.d. za područje gospodarstva, Planinarsko društvo Babulj, Bibinje za područje planinarstva i zaštite okoliša, Udruga za suvremeni ples K2 za područje plesa, te Đuro Župan za područje turizma.