U BIBINJAMA: Sv. Luce, koncerti, sajam, dječje priredbe, koleda i doček uz Iću i vatromet! U BIBINJAMA: Sv. Luce, koncerti, sajam, dječje priredbe, koleda i doček uz Iću i vatromet!
U Bibinjama će se tijekom božićnih blagdana odvijati niz zabavnih manifestacija, od onih za najmlađe, poput priredbi, radionica, Sv. Luce, pa do događanja za... U BIBINJAMA: Sv. Luce, koncerti, sajam, dječje priredbe, koleda i doček uz Iću i vatromet!

PLAKAT BIBINJEU Bibinjama će se tijekom božićnih blagdana odvijati niz zabavnih manifestacija, od onih za najmlađe, poput priredbi, radionica, Sv. Luce, pa do događanja za odrasle. Svatko će naći nešto za sebe.
U nedjelju, 12. prosnca, na Trg dr. Franje Tuđmana dolazi Sv. Luce koja će dijeliti poklone najmlađima.
Već iduću nedjelju, na istom mjestu održat će se Božićni sajam. A samo dan poslije najmlađi Bibinjci će u školi Stjepana Radića pokazati svoje razne talente na Božićnoj priredbi.
Na sam Badnjak, odmah ujutro u 9 sati predviđen je nastup mlade bibinjske klape Timbar u kojoj pjeva sve popularniji bibinjski slavuj Antonio Sekula.
Na Stipanje već tradicionalno bit će upaljena bibinjska koleda na kojoj se svake godine, kako to inače biva u Bibinjama, spontano zapjevaju božićne pjesme.
Božićni koncert u crkvi Velike Gospe predviđen je za 27. prosinca, na kojem će nastupiti zbor mladih – Magnificant. Bibinjci vas pozivaju i na doček Nove godine uz Ivicu Sikirica Icu i Maraschino band te veliki vatromet.