U Bibinje stiže Sv. Luce, a u nedjelju Djed Božićnjak, Rudolf i vilenjaci

Nakon što su bibinjska djeca prošli tjedan marljivo čistila čizmice iščekujući Sv. Nikolu s čokoladicama, ove će srijede 13. prosinca točno u 16:00 sati na glavnom trgu dočekati Sv. Lucu. Što li će Sv. Luce ove godine pripremiti bibinjskoj djeci? Saznajte u srijedu, jer Sv. Luce donosi svoje darove. Malo nakon Sv. Luce, s nestrpljenjem će Bibinje u nedjelju 17. prosinca, u 10:30 sati dočekati Djeda Božićnjaka koji s Rudolfom i vilenjacima stiže iz hladnih krajeva s puno poklona. U nedjelju od ranih jutarnjih sati najmlađe posjetitelje Adventa u Bibinjama čeka bogat interaktivni animacijski program. Uz prigodne pjesme, ples i kreativne radionice stvorite s vašim najmlađima prekrasne uspomene i uživajte u Čaroliji Djeda Božićnjaka!

Tradicionalna Fritulijada: utrka za titulu Zlatne fritule 2023. 

Još jedna Fritulijada u petak 15. prosinca u 19:00 sati okupit će natjecateljske timove u utrci za titulu najbolje blagdanske fritule i brojne posjetitelje koji će uživati u ovom tradicionalnom događaju natjecateljskog karaktera. Božićna fritula neizostavna je ukusna slastica čiji se tajni recepti čuvaju i prenose s koljena na koljeno. Ovog petka na glavnom bibinjskom trgu natjecateljski timovi imat će

izazovan zadatak: napraviti najbolju fritulu od unaprijed zadanih namirnica. Sve će košare s namirnicama za natjecateljske timove biti iste, ali samo će jedan odnijeti pobjedu i nagradu žirija „Zlatna fritula 2023.“ Ne propustite ovo tradicionalno blagdansko natjecanje!  

Glazbeni vikend uz koncerte Vlade Kalembera i Srebrnih Krila te Ive Ajduković

Glazbeni vikend u Bibinjama počinje u subotu 16. prosinca u 20:30 kada na bibinjsku pozornicu na glavnom trgu stiže miljenik svih generacija Vlado Kalember uz Srebrna Krila. Ne propustite večer garantirane zabave uz bezvremenske uspješnice Vino na Usnama, Ana, Ja Nisam Kockar, čiji se tekstovi ne zaboravljaju!

Adventski tjedan svojim će nastupom zaokružiti Iva Ajduković u nedjelju 17. prosinca u 20:30 sati na bibinjskom trgu. Otprije poznata publici iz prve sezone HRT-ova showa ‘The Voice – Najljepši glas Hrvatske’, Iva Ajduković nastupa na brojnim događanjima uz glazbenika Antu Gelu, a u nedjelju će bibinjsku publiku osvojiti pop i soul repertoarom. Detalje programa Advent u Bibinjama 2023. saznajte na poveznici. Vidimo se!