U ČETVRTAK OTVORENJE Biograd Boat Show najveći sajam plovila u Hrvatskoj!

Biograd Boat Show – najveći sajam plovila u Hrvatskoj , u organizacij Ilirije d.d., ujedno i najveći sajam plovila na moru u Srednjoj Europi.

Sajam će se održati od 22. do 25. listopada u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d. u njezinom profitnom centru Marina Kornati.

Ovu godinu na BBS 17.0 očekuje Vas preko 300 izlagača, te novosti od kojih izdvajamo:

Proširena Hala C i dodan novi pontonski most– obzirom na sve veći interes novih izlagača prošrena je Hala C sa brodskom opremom, te je dodan novi pontonski most koji će povezivati operativni i 6. gat na kojem će biti izložene jedrilice, katamarani i trimarani.

Višetrupci su hit 2015. – ove godine najveći porast bit će u segmentu višetrupaca. Najbrojniji su katamarani sa jedrima dužine od 40 do 52 stope. Posjetitelji će također moći vidjeti i trimaran sa jedrima, kao i motorne katamarane.

Novi Yacht Charter Centar –Ovogodišnji novi i veći Yacht Charter Centar bit će premješten u halu B, a osim direktne prodaje i predstavljanja flote biti će orginiziran i Business to Business Program (B2B) u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) i EEN (Europskom mrežom poduzetnika). Prva dva dana naglasak će biti na B2B, a vikend na direktnu prodaju krajnjim korisicima.

Međunarodni izlagači – kontinuirani rast međunarodnih izlagača obilježit će i ovaj sedamnaesti Biograd Boat Show, uključujući i nove izlagače i medijske partnere iz daleke Južne Amerike. Sve više brodogradilišta izravno dogovaraju sudjelovanje na sajmu za svoje prodajne predstavnike iz različitih zemalja, budući da sajam bilježi velik broj međunarodnih posjetitelja.

Stručni skupovi i prezentacije –Od važnijih događanja izdvojili bi zajednički seminar Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva turizma na temu strategije razvoja nautičkog turizma. Udruženje pružatelja usluga smještaja na plovila – charter održat će više predavanja i prezentacija, kao i Udruga marina. Za sve posjetitelje sajma u prezetancijskom centru će biti održana serija praktičnih radioica o održavanju plovila.

Zabavni program– BBS je poznat po svom zabavnom program. Ove godine u tri večeri očekuje vas 5 koncerata sa after party-ima u gradu.

Restaurant marine Koranti Zapadna marina – Hala B
Četvrtak 22.10 : Škabalin Band
Petak 23.10. Elena Stela i Dirty Harry Bagatin
Subota 24.10. Samoborski Tamburaši Kost i Koža + Orion vatromet u 22:00h
Jedriličarskeregate – Marina Kornati slovi za marinu sa najbogatijim regatnim kalendarom, stoga će se i na 17. Biograd Boat Show-u suradnji sa Yacht Clubom Biograd održati slijedeće regate:

BBS regata – Otvoreni događaj u kojem sudjeluje više klasa plovila,
Samoborska Regata – Upoznaje posjetitelje sajma sa njihovom tradicionalnom glazbom i hranom u restoranu marine u subotu navečer,
19. Češki Rallye– Nakon sedmodnevnog jedrenja u subotu se vraćaju u Biograd i biti će gosti sajma, i
The Race – Ova regata prelazi 1000 milja na putu iz Biograda do Lefkasa u Grčkoj i natrag a moći će se u živo pratiti preko GPS-a trackinga za vrijeme sajma.

Svjetsko prvenstvo Topcat K1 + ITC K2 + K3 – Službeno predstavljanje Svjetskog prvenstva koje će se održatu u Biogradu 2016. godine bit će na štandu Yacht Cluba Biograd. Ova klasa broji više od 1200 aktivnih jedriličara u svijetu.

Pristup do srednje-europskih klijenata

Kontinuirano raste broj posjetitelja i izlagača iz susjednih zemalja i šire, uključujući i mnoge inozemne vlasnike plovila u Hrvatskoj, ali i tisuće sudionika regata održavanih u Biogradu tijekom cijele godine. Za vrijeme sajma održat će se mnogo popratnih predavanja i seminara s temama iz poslovnog svijeta, obrazovanja, društva, sporta i rekreacije.

Član IFBSO-a

Biograd Boat Show je dobio status zlatnog člana Međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova, zahvaljujući usvajanju visokih standarda organizacije i sudjelovanja u daljnjem razvoju udruge dijeleći svoj jedinstveni poslovni model i inovativna rješenja, kao što su 360° Virtual Tour,
dostizanje visokih standarda u organizaciji sa zavidnom razinom opremljenosti i infrastrukture, konstantno povećanje broja izlagača, predstavljanje renomiranih domaćih i svjetskih tvrtki iz svih segmenata nautičke i charter industrije.
Boat Show doživljaj

Sajam je prepoznat po posebnoj, gostoljubivoj atmosferi Biograda, primorskog grada sa šarmom, prihvatljivim cijenama i kvalitetnom infrastrukturom organizatora, Ilirije d.d., koja uključuje marinu Kornati, hotele i ville – Ilirija resorta, kamp „Park Soline“, Arsenal u Zadru, multifunkcionalni prostor ujedno i spomenik baštine baštine iz 17. stoljeća, event ship „Nada“, koji je prilagođen za jednodnevne ili višednevne cruisinge, opremljen vrhunskom konferencijskom audio i vizualnom opremom također i restorane te zabavne sadržaje.

Zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, uz vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Poznat kao „Boat Show doživljaj“, jedan je od prepoznatljivih simbola sajma, a očituje se zadovoljstvom domaćih i posjetitelja iz cijele Europe po kojem je Biograd Boat Show i stekao reputaciju kao mjesto susreta ne samo BSB segmenta već mjesto susreta svih zaljubljenika u more i nautiku.

Cijena ulaznice za BBS : 35,00 kn-www.bbs.com.hr