U četvrtak svečano otvorenje 20. Biograd Boat Showa U četvrtak svečano otvorenje 20. Biograd Boat Showa
Ilirija d.d., turistička kompanija iz Biograda na Moru sa preko šest desetljeća postojanja i djelovanja u turizmu i ugostiteljstvu, ujedno organizator i domaćin 20.... U četvrtak svečano otvorenje 20. Biograd Boat Showa

Ilirija d.d., turistička kompanija iz Biograda na Moru sa preko šest desetljeća postojanja i djelovanja u turizmu i ugostiteljstvu, ujedno organizator i domaćin 20. Biograd Boat Show-a upriličit će otvorenje jubilarnog 20. izdanja nautičkog sajma, najvećeg međunarodnog hrvatskog ali i srednjoeuropskog sajma na moru, u četvrtak, 18.listopada, s početkom u 12:00 sati u hali B, Zapadna Marini Kornati, Biograd na Moru (kod trajektne luke).

Biograd Boat Show domaćin je već drugu godinu za redom „2. HGK – Dana nautike“, u organizaciji Hrvatske Gospodarske Komore, čime je nautički sajam postao centralno mjesto okupljanja svih segmenata nautičke industrije i turizma odnosno kongres nautičke industrije i turizma.

Najavljeno je i otvorenje kongresnog programa “HGK Dani nautike”, u organizacije Hrvatske gospodarske komore, koje će prethoditi svečanom otvorenju nautičkog sajma Biograd Boat Show. Kongresni program započet će u 10:30 sati također u hali B, Zapadna Marina Kornati, prezentacijom državne tajnice za more Ministarstva mora, prometa i infrastrukture gđe Maje Markovčić Kostelac na temu nove legislative za područje nautičkog turizma i pomorstva. Nakon čega slijedi prezentacija direktora Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice g. Kristjana Staničića o rezultatima nautičke sezone i planovima promocije u budućem razdoblju.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.