U CRKVI SV. PAVLA U KUKLJICI Učenici pripremili prigodan božićni program!

Ovu srijedu u crkvi Sv. Pavla djeca Kukljice pripremila su prigodan božićni program za svoje roditelje i sumještane.

U programu su sudjelovala djeca dječjeg vrtića “Manulica” Kukljica i djeca OŠ “Valentin Klarin”.

Djeca 1. i 3. razreda kojega vodi učiteljica Anka Šušak izvela su igrokaz “Razgovor zvijezdica” i “Što pokloniti Isusu za rođendan” a potom izvela pjesmu “Zapjevajmo malenomu Kralju danas rođenomu”

Djeca 2. i 4. razreda učiteljice Anamarije Sorić oduševili su posjetitelje igrokazom “Crna ovca u Betlehemskoj štalici” kojim su potakli prisutne na preispitivanje koliko volimo i prihvaćamo ljude oko sebe. Izveli su i pjesmu “Veseli se majko Božja”

Vjeroučiteljica Elvira Kolega sa djecom 5, 6. i 7. razreda pripremila je program igrokaza i recitacija “Neka se život naših obitelji na zemlji na životu svete Nazaretske obitelji temelji”

Najmlađi, polaznici dječjeg vrtića “Manulica” uz pomoć tete Ines Kurić zajedno su sa ostalom djecom otpjevali prigodnu božićnu pjesmu “Djetešce nam se rodilo” a priključili se svojim radosnim glasovima i posjetitelji priredbe. Božićnim programom djeca Kukljice razveselila su sve prisutne a don Marijo pohvalio ih je i zaželio da postane i tradicionalan te podijelio djeci prigodne darove!