U EVIDENCIJI NESTALIH OSOBA TRI SU MLADE ZADRANKE: Jeste li ih vidjeli? U EVIDENCIJI NESTALIH OSOBA TRI SU MLADE ZADRANKE: Jeste li ih vidjeli?
Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u... U EVIDENCIJI NESTALIH OSOBA TRI SU MLADE ZADRANKE: Jeste li ih vidjeli?

Ako ste vidjeli neku od nestalih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Kristina Zrilić , rođena 1999. godine u Zadru, nestala je 22. svibnja, u Bedekovčini. Udaljila se u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU krapinsko -zagorskoj.
Visoka je 160 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe, a u trenutku odlaska bila je odjevena u tamnu jaknu i uske hlače.

Dina Imamović, s Paga, rođena 1995. godine, nestala prije mjesec dana u Zagrebu. Visoka je 168 sentimetara, crne ravne kose, smeđih očiju, srednje tjelesne građe. Nosi naočale za vid. Nestanak se vodi u PU zadarskoj.

Jasminka Poropatić, rođena 2000 godine u Zadru, s prebivalištem u Glini.

Nestala je 11.09.2014. u Sisku. Otišla s adrese boravišta u školu i nije se vratila. Nestanak se vodi u PU sisačko-moslavačkoj. Visoka je 165 centimetara, jače građe, crnih očiju i kose.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.