U hotelu A´Mare otvorena humanitarna izložba poznate umjetnice Silvijane Dražović

U subotu navečer je u hotelu A´Mare otvorena izložba poznate zadarske umjetnice Silvijane Dražović kojom je, vrlo uspješno, otvorena humanitarna akcija za potrebe malih pacijenata na Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zadar. Uz umjetnicu su se kao organizatori akcije angažirali članovi Lions kluba Zadar, a iznimnu potporu je pružila uprava te osoblje hotela A´Mare.

Otvaranje izložbe u subotu, okupilo je, tako, poklonike i prijatelje umjetnice,  Lionse i njihove prijatelje, brojne djelatnike Odjela za pedijatriju te građane koji su svojim donacijama htjeli pomoći što uspješnijem cilju akcije. Trajat će još dva mjeseca te svi koji to žele mogu uplatiti donacije na poseban račun što ga je za tu namjenu otvorio Lions klub Zadar a prikupljenim sredstvima nabavit će se ono što je, uz medicinsku skrb, djeci koja dospiju na odjel pedijatrije potrebno, a može im uljepšati i učiniti ugodnijim boravak u bolnici, poput pidžama i ogrtača, papuča i igračaka. 

Posjetitelje izložbe pozdravili su voditelj hotela A´Mare Bruno Radić, predsjednik Lions kluba Zadar Tomislav Peričić, voditelj Odjela za pedijatriju Tomislav Ledenko i, dakako, autorica Silvijana Dražović koja je istaknula da su se svi zajedno okupili kako bi djeci pružili veselje. Zanimljivo je, kako su se  gosti hotela Lipa čapter Harley Davidson iz Slovenije među kojima su bili i članovi Lions kluba Kobarit iz Soče, čim su shvatili o čemu se radi, međusobno organizirali i priložili svoju donaciju za ovu uistinu lijepu i plemenitu humanitarnu akciju.  Pri tom ih je, kao i sve ostale koji su donirali svoje vrijeme i sredstva, vodila ona poznata – dobro je činiti dobro!     

.