U JAKOJ KONKURENCIJI Juniori, kadeti i mlađi kadeti KK Zadra osvojili zlato

Na međunarodnom turniru koji je proteklog vikenda održan u Cazinu, uz sudjelovanje 32 momčadi iz Češke, Slovenije, BiH i Hrvatske, nastupile su i tri selekciije KK Zadra – juniori, kadeti te mlađi kadeti. Sve tri momčadi ostvarile su sjajan rezultat, osvojivši prvo mjesto u svojim uzrastima.

Juniori su, nakon pobjeda nad Zrinjskim iz Mostara te Pulom, u polufinalu pobijedili svoje vršnjake iz Sonik Puntamike, da bi u finalnoj utakmici pobijedili i momčad Janče iz Ljubljane rezultatom 81:70.

Kadeti su, nakon uvodnih pobjeda nad Zrinjskim i momčadi Gen iz Sarajeva, u finalu bili bolji od ekipe Sršni Pisek iz Češke rezultatom 72:70.

Mlađi kadeti, pak, unutar svoje grupe pobijedili su Ghia staff iz Pazina, Konjic te Zrinjski. U polufinalu su pobijedili splitski Adriatik, a u finalu vršnjake iz Cibone s uvjerljivih 71:52.

Treba istaknuti kako su za najbolje igrače turnira u sva tri uzrasta proglašeni mladi Zadrani – Luka Sunara u konkurenciji juniora, Roko Višić kod kadeta te Duje Brala u konkurenciji mlađih kadeta.